Впуштете се низ нашите означени

Велосипедски Патеки

Означени Патеки
Велосипед
Прекрасни Погледи
Енергично
Планински велосипедизам
Патека: Шипковица / Река Лумија

Доживеј го адреналинското искуство кое го пружи природата!Погледнете ги нашите означени мапи на апликацијата “Strava”.

Со притискање на една од мапите која што ќе ви биде патоказ низ целата авантура , вие сте спремни да тргнете низ нејзе!

Дистанца:

15.7 км

Елевација:

366 м

Подготвеност:

Средна

Побарајте нѐ за повеќе информации

+389 7637 7201

Close