Уживајте во вашето

Планинско пешачење

Означени Патеки
Во група или сам/а
Прекрасни Погледи
Енергично
Планинско пешачење
Патека: Чадарите

Впуштете се во планинска прошетка опкружени со прекрасна природа и погледи. Погледнете ги нашите означени патеки на апликацијата “Strava”.

Со притискање на една од мапите која што ќе ви биде патоказ низ целата авантура , вие сте спремни да тргнете низ нејзе!

Дистанца:

8.5 км

Елевација:

227 м

Подготвеност:

Лесна

Побарајте нѐ за повеќе информации

+389 7637 7201

Close